*Mínim 4 caràcters.
Pintures, Impermeabilització i Paviments - Eurocampi

Empresa Pintures, Impermeabilització i Paviments - Eurocampi


Eurocampi és la marca de pintures per a decoració, propietat del fabricant Crisol Color S. L., que a més es dedica a la fabricació de productes especialitzats en pintures per a carrosseria i indústria.

Crisol Color S. L. És una de les empreses del Grup Tot Color present en el sector des de 1976. Començant com a distribuïdor oficial d'una marca líder al mercat, iniciant posteriorment el desenvolupament i fabricació de productes propis.


Pintures, Impermeabilització i Paviments - Eurocampi

La nostra seu central està a Palol de Revardit, província de Girona, al nord d'Espanya, on es troben les oficines, la fàbrica i els magatzems, en aquesta seu estan situades totes les empreses del Grup Tot Color.


Comptem amb una superfície de 14.000 m2 dels quals 12.000 són construïts, amb delegacions a França, Centre Amèrica i Amèrica del Sud.


Disposem de l'estructura necessària per a la fabricació i distribució pròpia sense intermediaris, amb un equip tècnic especialitzat capaç d'oferir assessorament. El nostre principal objetiu és oferir la màxima atenció i qualitat als nostres clients o col·laboradors.
 

Eurocampi disposa d'una àmplia gamma de productes de pintura per a la decoració i la indústria, que respecten el medi ambient. Aquests productes són fabricats amb diferents requeriments tècnics, dissenyats perquè s'adaptin perfectament a les diferents condicions climàtiques geogràfiques

Facebook Twitter Instagram